Испечати

Видео рецепт: Фит чизкејк

Видео рецепт: Фит чизкејк

Состојки

  • 5 јајца
  • 100 гр. еритрол (или друга замена за шеќер)
  • 100 гр. кокосово брашно
  • 1 кг. шумско овошје
  • 20 гр. желатин

Ви даваме идеја за подиетален чизкејк, со прелив од шумско овошје.