Со корите за торта од Винчини, малку труд и фантазија, направете ремек дело од десерт.

Тортата е изум на кулинарската традиција и важи како омилен десерт насекаде низ светот. Готовите кори на Винчини ја поедноставуваат припремата на торта и ви даваат можност да експериментирате со вкусот и да се посветите на декорацијата. Создадени се согласно потребите на современата домаќинка која е во кусок со време а сепак сака да подготви домашен вкусен десерт.

Асортимантот на готови кори за торта содржи светли и темни кори во кружен облик од 400г и 380г и во правоаголна форма во пакување од 700г.

Винчини е бренд на интернационални кондиторски производи. Асортиманот на Винчини вклучува разновидни високо квалитетни слатки десерти, тортички, ролати, вафли и колачи за целото семејство. Винчини нуди секојдневни, лесно достапни слатки закуски со одличен квалитет по прифатлива цена. Производите се достапни во повеќе од 55 земји во светот.

Уживај во слаткиот вкус!