Прво лимонот го лупиме, па го сечеме на четвртини.
Ги одстрануваме семките.
Во чашата на нутрибулет ги ставаме излупениот ананас, лимонот, медот и водата.
Кратко соединуваме.
Налеваме во чаша и послужуваме.
Количината на вода и мед може да варира според сопствената потреба.

Фотографиите во овој рецепт се авторски фотографии.

Лиценца: Сите права се задржани