popova

Holandija
Љубител сум на вксуна и здрава храна но не сакам да поминувам долго време во кујната па затоа пронаоѓам едноставни и вкусни интернационални рецепти кои сакам да ги споеделам со вас. Живеам 8 години во Холандија и многу ми недостига Македонија и македноската кујна па некогаш доаѓам на оваа страна и си наоѓам рецепти за јадења кои ги нема овде и морам сама да си ги направам :)
Рецепти од popova
2
рецепти

Последни рецепти

Последни коментари