Klara @ 13:29 на Пециво цветови (20)Браво бе Лили брза си нема што! А за слика има време, тука сме, најпрво убав помин за именденот на свекорот
Ane @ 13:11 на Карамел колач (7)se mi izgleda lesno i mnogu vkusno......dobra idea za desert.....samo kazi mi vo kakvo tavce ja pecese tortata
pozz
Andrea @ 12:59 на Карамел колач (7)Прво шеќерот се карамелизира потоа се додава млекото па пудинкот со жолчките.Поздрав
eli4ka @ 12:53 на Џем од јагоди и бозел (9)e ova e vistinska ucitelka objasnuva se kako sto treba do detali...a dali nie ke naucime ???e toa ke vidime.
ps. fala mnogu na ubavoto objasnuvawe e ova mi trebase se do detal....(kako sto i sama повеќе...
LUDO @ 12:50 на Пециво цветови (20)журка женки, м? :) :) :) :)
маја, ле бон бон :)
ај чао, ќе ми се раскваси тастатурата ако останам овде :) :) :) :)
LUDO @ 12:49 на Домашен кајмак (17)блогот е на шеќерко, одамна нема ништо ставено,јас имам мои други блогови, не знам дали смеам да ставам линк повеќе...
LUDO @ 12:43 на Кифлички со шеќер во прав (6)велиш махлеб, м?
прв пати слушам....ќе побарам и ќе чекам дома да ми измрчат ако не им се допаѓа :) :) :) :)
LUDO @ 12:42 на Мафин погачици (21)шта уради човече.....ај те молам подај ми палома, разлигавиХ се :) :) :) :)
LUDO @ 12:40 на Леќа со макарони (7)ваква чудесија само тебе може да ти текне, а и комшикана со грав со компир не ти е за фрлање :) :) :) :)
LUDO @ 12:39 на Макарони од рерна (12)види ја ти аница кухарица еееј......секогаш сум мислела дека ќе останат недоварени, ама сум ја утнала. :) :) :) повеќе...
LUDO @ 12:37 на Инстант чоколадна торта (2)единствената биологија во твојов рецепт се јаготките :) :) :) :)
особен интерес покажувам кон кремот :) :) :) :)
LUDO @ 12:36 на Џем од јагоди и бозел (9)е за ова сум ти многу благодарна. вечно благодарна. обожавам бозел. еве го кај нас во планина почнува да цвета, повеќе...
LUDO @ 12:34 на Долготраен Тангзхонг леб (18)ЛАЈК!
ама онака ЛАЈК!
иако имево тешко дека ќе го запамтам, ќе си го викам прекраснотијата од лепче :) :) :) :)
LiliN @ 12:32 на Пани попо (20)Neeeee... pred da gi stavis vo tavata, kako buhtli. Ke go spleskas topceto, stavas polnez i dobro go zatvoras, pak pravis topce i go redis vo tavata. Pa posle prodolzuvas :))
Коментари