talija

Битола
Се викам Наталија, сакам да читам, да пишувам и општо - сe\' што има врска со книжевност. Во готвење имам сосема мало искуство, но е дејност која ме релаксира и прави да се чувствувам корисно и исполнето. Храната е љубов, кога е зготвена од срце, а преку стомакот се доаѓа до срцето, кога се готви со љубов!
Рецепти од talija
126
рецепти

Последни рецепти

Последни коментари