north

Tuzla
Јас сум Наташа. Вљубеник во добра храна и добра фотографија. Обожавам да фотографирам храна! Иако професионалните фотографи велат дека е тоа една од потешките правци во фотографијата, мене ми е предизвик. :)
Рецепти од north
27
рецепти

Последни рецепти

Последни коментари